Jdi na obsah Jdi na menu

Plavby

 

 

 

 

Největší cestovatel je Alinghi. Kromě domovské vody v rybníce Svět, ochutnala vody Slapské přehrady, Libocký rybník v Praze, Pivovarský rybník a rybník V Habří ve Velkých Popovicích, Sečskou přehradu a Staňkovský rybník.

EF language se plavila po Světě, Libocký rybník a stejné rybníky jako Alinghi v Popovicích.

Niké se sice plavila pouze po Světě, ale má za sebou přeplavbu Světa a plavbu ve velmi silném větru. 

Groupama je již také zkušená "harcovnice" a má za sebou křest v rybníce V Habří, ale také plavbu po Orlické přehradě, na Staňkovském rybníce a na Světě, kde moc a nárazově foukalo. Takže ježdění nic-moc...

Finn se nejvíce krát plavil po rybníce Svět, ale také po Slapské, Orlické a Sečské přehradě. Několik let se pravidelně účastnil Setkání finařů na Seči, kde v roce 2013 vyhrál soutěž "nejhezčí loď" setkání. Také se v roce 2010 zúčastnil Izolepa Cupu na Orlické přehradě, kde se ve své třídě umístnil na 3.místě.

Sea Star - Regent se projela po Libockém rybníku. Další jízdy byly na rybníce Svět, Staňkovském rybníce, rybníčku v Žitovlicích a rybníce Namšal. Pomocí aplikace Navionics byla naměřena max.rychlost 8,7kts (16km/h). 

Comanche se také konečně dočkal: 13.1.2018. Kde jinde, než na rybníce Svět. Kvůli zimě čekal skoro měsíc. Podmínky nebyly sice ideální, teplota vzduchu 0,0°C a nestabilní vítr. Přesto první ježdění bylo úspěšné. 

Banque Populaire VIII se 19.8.2019  po půl roce po dostavění dostal na rybník Svět. Přesto, že moc nefoukalo, vznikly krásné fotky a video.